doorgaatervoor.punt.nl
Er is nog hoop
Een tijdje geleden zorgde Sanneke ervoor dat haar hele timeline, dat wil zeggen, het vrouwelijk deel ervan, met stomheid geslagen was. En jaloers waren we eigenlijk ook. Want ze deelde even achteloos mee dat ze 7 cm taille was verloren in iets van een week tijd! Iedereen wilde natuurlijk haar geheim weten. Een geheim maakte ze er trouwens niet van, zo is ze namelijk niet. Ze hoepelde die centimeters eraf! Door haar enthousiasme gaf ze dat bedrijf meteen een boost. Goed bezig, die Sanneke.

Ik surfde eens naar de site waar ze die hoepel had gekocht. Een hoepeltje van een paar euro van de Intertoys voldoet niet namelijk. Daar krijg je alleen maar rare blauwe plekken van en bovendien zijn die niet voor volwassen lijven gemaakt.
Een professionele hoepel moest het dus zijn.

De site vertelde me dit: Hoepelen vergroot kracht; vergroot motorische vaardigheden; zorgt voor meer energie; creëert meer balans; verstevigt buikspieren, armen, dijen en billen; vergroot de hand-oogcoördinatie; brengt een cardio-workout; ontspant de wervelkolom; versnelt vetverbranding en gewichtsverlies; verstevigt de rugspieren; geeft libido een boost; vergroot flexibiliteit; zorgt voor een beter ritmegevoel; verdiept de ademhaling; vermindert darmklachten; zorgt voor plezier; vergroot zelfvertrouwen; ontspant de geest; gaat verlegenheid tegen; vergroot creativiteit; ontstrest; ontwikkelt vertrouwen in eigen lichaam; vergroot het gevoel van vrijheid; kalmeert emoties; vergroot assertiviteit; gaat sombere gevoelens tegen; zorgt voor een gevoel van kracht; zorgt voor geluk; zorgt voor een dieper contact tussen lichaam, geest en ziel; kan meditatief werken.Nu zal wel niet álles op één persoon van toepassing zijn, maar al is het maar de helft, dan ben ik al blij. Sommige dingen heb ik natuurlijk ook helemaal niet nodig hè.
Enfin, ik bestelde een hoepel. In de kleuren donkergroen, aqua en wit. Met griptape. Dat vond ik wel stoer klinken.

Ben ik nu weer opgehoepeld hier. Daag.

 

Reacties

Mrs. T. op 07-06-2012 18:45
Waar zijn ze te koop???
doorgaatervoor op 07-06-2012 19:05
@Mrs. T; bij www.hoopholland.com
Niet goedkoop, maar zeer effectief dus. Als je samen met iemand kunt bestellen, kun je de verzendkosten (a € 9,50) delen. Succes!
Sanneke op 07-06-2012 20:43
Waarom is het niet algemeen bekend dat hoepelen zo goed voor je is vraag ik me dan af. Na iedere dag dat ik gehoepeld heb is er nu een cm af, inmiddels 11 cm dus! :) ik wens je net zo veel hoepelplezier toe als ik heb!
José op 07-06-2012 21:31
Een centimeter per dag! Wow! Wel op tijd stoppen met hoepelen, er moet wel een beetje Sanneke overblijven ;-)
zuster_klivia op 07-06-2012 22:06
Wow, das niet gering zeg! Ik was er vroeger heel goed in, heb het een jaar of wat geleden weer eens geprobeerd, maar het lukte me niet meer, dat ding stortte meteen naar beneden. Gebrek aan buikspieren ofzo? 
sanneke op 07-06-2012 22:46
@ josé: ik heb daar best heel wat centimeters hoor, je mist er niet zo snel een paar. ;) Het lukte vanavond zelfs al een beetje te dansen en hoepelen tegelijk, geweldig leuk.
Limoentje op 08-06-2012 03:28
Iemand die verzendkosten wil delen?? Ik wil namelijk ook eentje!! Ik kan het goed en ga er vanuit dat ik het nog steeds kan. Voor mij graag die ene die je uit elkaar kunt halen, dan kan-ie mee naar China :)
Limoentje op 08-06-2012 03:30
1e kan = kon
doorgaatervoor op 08-06-2012 07:52
@Sanneke; ja, dat is eigenlijk best gek. Misschien dat mensen het nog met vroeger associeren?
 
@José; ja, dat dacht ik ook. Niet te weinig Sanneke alstublieft!
 
@Limoentje; hoop dat je oproeptje resultaat heeft! Misschien met Toaske samen?
 
 
Lina op 08-06-2012 12:36
Ik ga hem bijna ook bestellen....... want die centimeters he. En een taille heb ik nooit echt gehad, tenminste zo'n  echte taille. Bij mij is alles nogal recht toe recht aan. Maar ik kan helemaal niet hoepelen.......... Vroeger op de basisschool....... het was hopeloos met mij. Het hoepelen dan.
richtsjes op 08-06-2012 15:27
Tjongejonge. Wil ik ook, wil ik ook (paar centimetertjes dan hè. Hoewel ik het meer op mijn heupen heb, trouwens. Letterlijk dan hè?
 
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl