doorgaatervoor.punt.nl
Doos

Vanochtend gebeurde het weer; ik keek vol verwachting naar het witte busje dat voor mijn huis stopte. Niet pontificaal voor het raam, maar een beetje verborgen achter het gordijn, gluurde ik. Ik zag de chauffeur met een sprongetje achter het stuur weg springen en de twee grote deuren van zijn bestelbus openen. Met een grote doos, zwart met goud, zag ik hem mijn oprit oplopen. Mijn hart begon sneller te slaan. Niet omdat het een knappe man was.
Ik moest me beheersen om niet keihard naar de voordeur te rennen.
Ik hoorde echter helemaal niks. Even later zag ik hem met lege handen weer naar zijn auto lopen en de portieren dichtslaan.
Snel gluurde ik in de gang. Deed mijn deurbel het soms niet? Nog net zag ik dat de buurvrouw haar voordeur dichttrok, de grote doos balancerend op haar arm.
Een gevoel van teleurstelling bekroop me.
Ik ben zo dol op kerstpakketten! Heerlijk; zo’n doos vol met lekkernijen.
Vorig jaar kregen we er twee, ik was de koning te rijk.

Dit jaar kreeg ik een klein, maar leuk kerstpakketje van mijn werkgever. Een busje met losse thee, wat bonbons, een geval wat je in een beker melk moet stoppen en waar dan chocomelk van komt én een cadeaubon van de winkel waar het allemaal was gekocht.
Zelf regelde ik voor alle 28 mensen van het overblijfteam van de school waar ik werk, een soortgelijk pakketje. Iedereen was blij verrast.

Vandaag stuurde mijn lief me een mail door. Zijn werkgever stuurde zoals elk jaar een code door, waarmee je een cadeau van een site kunt uitzoeken.
Ik hoop elke keer dat er op die site een doos staat afgebeeld met als titel ‘verrassingspakket’. Helaas. De verrassing dit jaar was, dat de link niet werkte.

Ik ga even onder de kerstboom liggen huilen hoor.
Reacties

Renesmurf op 20-12-2013 22:55

Och jee, dat is even sneu zeg.  Maar kop op, het zal vast wel goed gaan komen!

Ingrid op 21-12-2013 10:43

Ach ende wee. Kommer en kwel!

Rietepietz op 21-12-2013 20:05

Eigenlijk heb ik niet zoveel met een kerstpakket, er zitten zelden dingen in waar ik blij van kan worden. gelukkig is onze werkgever al enige jaren overgestapt op cadeaubonnen , misschien minder verrassend maar wél heel practisch!

Elise op 23-12-2013 20:40

Hmm, mij echtgennot kreeg ook zo'n code en er stond op die site ook de keus voor een traditioneel pakket. Wij hebben gekozen voor een saunadag en een familiespel.

Ik krijg ook allag geen pakket meer, dit keer cadeaubonnen, te besteden in de plaats waar ik werk ..

Jammer he ..

gr Elise

Mevrouw H op 24-12-2013 11:51

Niet huilen hoor Lieve Door!

Geniet maar lekker van het samenzijn met al die je lief zijn!

Fijne Kerstdagen! x Mw. H

Mrs. T. op 25-12-2013 20:44

Ik organiseer het zelf op mijn werk en iedere werknemer krijgt 'bonnen' waarmee hij bij 10 plaatselijke winkeliers iets kan kopen tijdens een kerstviering en tot drie weken na die kerstviering. Wordt heel goed ontvangen.

Wondelgijn op 13-01-2014 08:52

Wij krijgen nog steeds ouderwets het pakket op het werk uitgereikt! Zo leuk inderdaad....

Dit jaar extra leuk! Een lief doosje met chocolaatjes en een mooi bedrag aan bonnen! Ik ben blij... :-)

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl